Viata are prioritate…


Nu spun ca, usor-usor, uitam sa mai mergem pe jos, sa ne bucuram de frumusetea naturii, ori sa traim frumos… Ma limitez la a spune ca in zilele noastre masina apare din ce in ce mai mult ca o necesitate si nu ca un lux. Inca de pe bancile scolii pustanii viseaza la ea si se cred… soferi. Aproape ca nu mai exista casa fara un harb la poarta, macar. Dezastrul incepe atunci cand uitam ca ceea ce poate fi o binecuvantare, se poate transforma cu adevarat intr-un blestem la doar o secunda de inconstienta distanta.

As arata clipul de mai jos tuturor oamenilor din lume, desi el nu reprezinta decat o frantura din ceea ce poate insemna cosmarul respectivei secunde de inconstienta… Am numarat la rand pericolul vitezei, al neechiparii centurii de siguranta, al consumului de alcool la volan sau neatentia pietonilor. Si am numarat apoi vieti distruse, destine curmate, durere si disperare, care-i bantuie pe cei ce raman… Sa privim cu totii, dragii mei si draga proprie persoana si sa invatam ceva!…

  

Am mai vazut apoi ceva… ce m-a lasat fara grai si m-a infuriat in egala masura! Nu cred ca autorii clipului de mai sus ar fi avut suficienta imaginatie pentru a anticipa prostia extrema si inconstienta unui „profesionist”, culmea, manelist autohton… Mai nou a aparut si pe la stiri… E vedeta!

Titlul filmuletului de mai sus, preluat de pe youtube.com, este „Un idiot la volan„. Subscriu si tac, nu mai am nimic de adaugat la asta…

mARTZIANU’

Anunțuri

One Response to Viata are prioritate…

  1. Mia spune:

    Socant. Dar adevarat. Si trist. Si tot adevarat…

    Filmul ar trebui dat la TV in fiecare zi. Poate asa ar mai scadea numarul accidentelor, si asa in crestere de la zi la zi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: