Implică-te în Proiectul Neemia: Deneş-Domneşti!


Ce putem face cel mai bine cu banii în perioadele de criză, dar şi în vremuri de prosperitate? Să îi investim într-un loc sigur, care aduce profit maxim. Eu ştiu un astfel de loc: Împărăţia lui Dumnezeu. Investiţia este sigură, riscul practic inexistent, iar dobânda… hm… mai mare ca niciunde! Vă invit să vă strângeţi comori în cer şi, pentru a o face, cunosc o modalitate numai bună: implicaţi-vă în Proiectul Neemia: Deneş – Domneşti!

Citat de pe blogul „neemiadenes„, pentru o scurtă prezentare:

Adrian şi Cristina s-au căsătorit în urmă cu 13 ani în toamna anului 1996. Au împreună doi copii: Iulia, 11 ani şi Andrei, 7 ani. În anul 2002 au reuşit prin eforturi proprii să achiziţioneze un teren în comuna Domneşti, iar în 2004 Adrian, zidar de meserie, a început să-şi construiască singur o casă pentru familia lui. Dar în 2006 Adrian a fost diagnosticat cu cancer la ficat şi după aproape 3 ani de luptă cu boala, Adrian a fost chemat acasă de Dumnezeul pe care L-a slujit. Deşi a avut o credinţă neclintită că Dumnezeu îl poate vindeca, planul divin a fost altul. Pe 1 aprilie 2009 Adrian a plecat acasă, nu la Domneşti, ci la casa pregătită de Mântuitorul Lui în cer. Cristina, Iulia şi Andrei locuiesc provizoriu într-un spaţiu de unde pot fi evacuaţi în orice moment.

În urma lui Adrian a rămas mărturia lui de creştin dedicat, a rămas familia (soţia şi cei doi copii), au rămas nişte ziduri începute, dar rămase la jumătate şi am rămas noi – rudele, prietenii, fraţii de credinţă, cunoştinţele, oamenii de bine, muritori încă în viaţă.

Haideţi să ne punem credinţa în practică! Biblia ne învaţă că „religia curată şi neîntinată este să cercetăm pe orfani şi pe văduve în necazurile lor” (Iacov 1:27). Împreună putem face o mare diferenţă în viaţa fraţilor noştri, demonstrând că ne pasă şi că am învăţat să plângem cu cei ce plâng…

Anunțuri

5 Responses to Implică-te în Proiectul Neemia: Deneş-Domneşti!

 1. Crina spune:

  Imi pare rau de ei. Sper ca se va face ceva mai mult decat vorbe, ca romanii is asi la asta…

 2. Doinita spune:

  Slava Domnului pentru aceasta initiativa. Imi pare rau ca nu pot contribui direct la aceasta lucrare, dar ma voi ruga pentru aceasta familie. Sunt din Basarabia, studenta la facultate, si la grupul meu de studiu Biblic voi spune acest motiv de rugaciune. Dumnezeu sa va intareasca si sa va binecuvinteze cu toate cele necesare.

  • martzian spune:

   Draga Doinita. Multumesc pentru vizita si pentru ca iti pasa. Cred din toata inima ca rugaciunea este un mod cat se poate de direct de a te implica si ca ea poate face diferenta. Ramai langa Dumnezeu si fii binecuvantata!

 3. Claudia spune:

  Buna ziua, as dori sa ajut aceasta familie, cum se procedeaza?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: