Lupta fiecărui bărbat


4167Orice bărbat sănătos din punct de vedere fizic se va confrunta, inevitabil, cu ispitele sexuale, cu tentaţia imoralităţii. Ea poate lua forme din cele mai diverse, mergând până la ascunderea păcatului la nivelui gândirii, sub formă de plăsmuiri şi visare, însă, oricum s-ar prezenta, generează aceleaşi efecte distructive: sentimentul de vinovăţie, ruşine, robie şi depărtarea de Dumnezeu. Tuturor celor care îşi pun serios problema şi doresc să afle cum pot să se păstreze curaţi le recomand cartea Lupta fiecărui bărbat, de  Stephen Arterburn, Fred Stoeker, Mike Yorkey. După cum aflăm chiar de pe copertă, ea se doreşte a fi ghidul fiecărui bărbat în câştigarea luptei împotriva ispitei sexuale, pas cu pas. Cartea poate fi de asemenea un bun instrument pentru orice femeie care dorească să înţeleagă mai profund  lucrurile cu care se confruntă bărbaţii, unul dintre acestea  fiind „pofta ochilor„. 

Ce găsim scris pe coperta din spate a cărţii:

Provocarea fiecărui bărbat… lupta pe care fiecare bărbat o poate câştiga.

De la televiziune la internet, de la ziare şi înregistrări video, bărbaţii sunt asaltaţi în permanenţă de imagini senzuale. Este imposibil să eviţi asemenea tentaţii… dar, din fericire, nu imposibil să te ridici deasupra lor.

Spulberând ideea că barbaţii nu sunt în stare să-şi controleze gândurile proprii şi nici privirile rătăcitoare, Lupta fiecărui bărbat împărtăşeste istorisirile multor bărbaţi care au scapat din capcana imoralităţii sexuale şi prezintă un plan de luptă practic, detaliat pentru orice bărbat care doreşte puritatea sexuală, fiind un ajutor perfect pentru bărbaţii care au căzut în trecut, pentru cei care vor să rămână tari în prezent şi pentru toti cei care vor sa reziste ispitei in viitor.

Această carte este adesea explicită în modul în care coautorii descriu lupte din trecut (ale lor şi ale altora) pentru puritate sexuală. De dragul comunicarii oneste cu cititorii care au parte de lupte asemănătoare, ne-am propus să fim direcţi, fără să ofensăm însa, uşurând astfel confruntarea fiecărui bărbat cu necuraţia lui.

Cartea conţine o secţiune specială pentru femei, concepută pentru a le ajuta să-i înţeleagă şi să-i susţina pe bărbaţii pe care ii iubesc.

Stephen Arterburn este fondator şi preşedinte al „New Life Clinics”, gazdă a programului naţional de radio New Life Live!, iniţiatorul conferinţelor Women of Faithm vorbitor cunoscut la nivel naţional şi autor al peste douăzeci de titluri de mare succes.

Fred Stoecker scrie şi vorbeşte bărbaţilor pe tema purităţii sexuale şi lucrează în cadrul „echipelor de reabilitare”, unde ajută la reabilitarea pastorilor care s-au pocăit de adulter.

4 Responses to Lupta fiecărui bărbat

 1. daxinte spune:

  ar fi interesanta

  • martzian spune:

   @daxinte: ma bucur ca ai trecut pe aici. Te mai astept! Consider ca fiecare barbat are de purtat aceasta lupta, pentru unii e putin mai grea. Din pacate cei mai multi nu o recunosc, platind un pret teribil.

 2. Alexandru spune:

  Mi se pare o carte foarte directa si relevanta actualei generatii.
  Iar personal pot sa afirm dupa ce am citit-o ca este mult mai buna decat Lupta unei fete – sau Lupta unui baiat.

  Sa ramanem in El.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: