9 goluri în 9 minute, blat ordinar sau fotbal total?


Şi eu care credeam că blaturile din fotbal sunt marcă înregistrată în ţara noastră… Se pare însă că lucrul acesta se întâmplă şi pe la case fotbalistice mai mari. În Brazilia, de exemplu, echipa Viana a învins Chapadinha cu 11-0, înscriind ultimele 9 goluri în ultimele 9 minute ale partidei! Acest scor a permis Vianei să promoveze în prima divizie datorită… golaverajului, echipa având 2 goluri în plus faţă de următoarea clasată, trezind însă suspiciunea Federaţiei de Fotbal din Brazilia, care a demarat o anchetă pentru a verifica corectitudinea acestei partide.

De remarcat faptul că, la momentul declanşării acestei isterii, Moto Club, contracandidata Vianei în lupta pentru promovare, conducea cu 5-1, ca urmare a faptului că a beneficiat de 3 lovituri de pedeapsă…

Să nu ne simţim depăşiţi însă! La acest capitol e greu să o facă cineva. În 1978, Viitorul Scorniceşti, echipă care avea să ajungă în prima divizie după numai 6 ani de la înfiinţare, a reuşit să-şi asigure promovarea în Divizia B după ce a învins Electrodul Slatina cu 18-0, în ultima etapă de campionat!

VIDEO: Mai jos puteţi vedea cum se pot marca 9 goluri în 9 minute, pentru o promovare de vis.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: