Fiindcă plata păcatului este moartea…


S-ar zice că românii citesc Biblia… Din când în când și pe sărite, poate, dar pare-se că știu ce vor și o vor cu tărie. Și mai ales, mereu, pentru alții… Nu spun că e de bine și că sunt de acord, sau că e de rău și că îmi vine să urlu, căci, cine sunt eu să mă iau de piept cu însuși… Poporul?

Un studiu al Asociației Pro Democrația, desfășurat între 24-27 martie 2010 pe un eșantion de 1.060 de persoane, zice că o mare parte dintre mioritici, mai exact 91%, ar fi de acord cu reintroducerea pedepsei cu moartea.

Mai mulți (94%) sunt cei care ar opta pentru retragerea cetățeniei rromilor care comit infracțiuni în străinătate. Poporule, te întreb eu, de ce numai a țiganilor? De ce nu și a românilor? Că sunt, și nu pot spune slavă Domnului, destui pur sânge românești care calcă pe bec în afară. Nu din auzite o spun: i-am văzut!

Vreți și bomboana de pe colivă? 88% vor pedeapsă penală pentru cei ce îndrăznesc a critica religia ortodoxă (apropo, ce înțelegem prin „a critica”?) iar 89% cer retragerea cetățeniei pentru cei ce susțin autonomia ținutului secuiesc.

Nu fac pe deșteptul, deși poate că așa ar părea la o primă citire… Nu prea mai știu cum se face asta, de multișor. Da’, mă frați români, creștini … oameni (!), Biblia la care făceam referire la început ne învață „biruiți răul prin bine„!

Poate că unele studii, mai cu seamă alea cu și despre popor, nu ar mai trebui citite, nici citate: ne dor…

Sursa: MEDIAFAX

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: