Despre mine, azi


Pentru familie, prieteni, cunoștințe și toți cei interesați: nu sunt foarte bine zilele astea. „Azi„-ul meu e cam nașpa, cum ar zice prietenii din Gara de Nord din București. O gripă ticăloasă stoarce tot ce se poate din mine. Nu mai am energie, nici chef, să spun mai multe, dar vă redau statusul de pe Facebook, așa cum arăta el astăzi:

Marian Zaharia is having a scary day. Why? Cold, throat pains, chest pains, violent cough, high fever and, since last night, loss of voice… 🙂 Good thing: I have a personal nurse; she is very good in what she does and doesn’t charge anything. Well, at least not now. 🙂 Life is still beautiful, this is only an exception!

Please pray!

Reclame

4 Responses to Despre mine, azi

 1. ungandbun spune:

  Sper că ţi-a trecut răceala pentru că au trecut mai mult de 7 zile, şi se spune că fără aspirină o răceală tece într-o săptămână iar cu aspirină în 7 zile.:) Să auzim de bine!

 2. perle grotesti spune:

  off topic: he he! funny imi place cum incadrezi politica si politicienii intr-o piesa de Chris Tomlin si un articol religios. E buna tactica, la cat mai multi vizitatori!

  • martzian spune:

   @perle grotesti: cred ca noi, crestinii, ar trebui sa lansam mai frecvent puncte de vedere si imersiuni in viata cetatii, pentru a aduce acel aport al sanatatii principiilor, intr-o lume tot mai supusa pacatului si degradarii morale. Mi-as dori sa nu fie nevoie si sa ma pot abtine, dar metoda strutului, adoptata, uneori si din pacate, de Biserica nu este deloc benefica. Statul pe gard nu ajuta nimanui, nici macar noua..

   te mai astept pe aici!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: