„Courageous” – inspirând tații să fie eroi… acasă!


Filmul creștin este un domeniu ce are mare nevoie de dezvoltare, în condițiile în care oferta este destul de slăbuță, raportat la  potențialul enorm al concurenței, cu atât mai mult cu cât rolul marelor sau micilor ecrane nu mai este deloc și demult unul de neglijat în societatea „modernă” în care trăim. 

Nu cred că mai sunt mulți creștini (cel puțin printre cei tineri) care să nu fi văzut sau să nu fi auzit de producții precum „Facing the giants” sau „Fireproof„. Noi le-am urmărit cu bucurie la început și de fiecare dată în care le-am rulat de dragul musafirilor noștri.

Anul acesta avem vești bune. De la producătorii celor două filme de succes, ALBANY, Ga. – Sherwood Pictures ni se pregătește o nouă producție de tip „faith-based„. Noul film, „Courageous„, ne învață că onoarea începe acasă. Este povestea a patru polițiști care, deși sunt nevoiți a înfrunta mari pericole în fiecare zi de muncă, mai au încă multe de învățat despre ce înseamnă să fii erou în propria casă, acolo unde trebuie să fii… tată! 

Conform estimărilor „Courageous” va fi disponibil din toamna anului 2011. Mai multe informații puteți afla AICI sau pe site-ul dedicat filmului.

Sursa: CBN,  Foto: Todd Stone

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: