Joni Eareckson Tada diagnosticată cu cancer!


Cei mai mulți dintre creștinii evanghelici știu cine este Joni. Unii i-au citit cărțile, alții au avut harul să o cunoască. Este exemplul de supraviețuire și de luptă în ciuda tuturor circumstanțelor și prin puterea ce o poate da numai Dumnezeu.

În urma unui accident avut în tinerețe, Joni a rămas complet imobilizată. Cu toate acestea ea a învățat să se bucure de viață și să îi inspire și pe ceilalți. Peste ani, Joni a ajuns o scriitoare evanghelică cunoscută pe plan mondial, pictor, vorbitor, realizator radio dar și fondator al unei fundații ce sprijină persoanele cu dizabilități,  Joni and Friends International Disability Center. Am un feeling că nu le-am scris pe toate…

Astăzi am aflat că lungul periplu prin spitale nu s-a încheiat pentru Joni, după ani de chin și durere, fiind diagnosticată cu cancer la sân. Ca un făcut, ea este chemată să mai lupte o dată cu durerea, să ne repete exemplul, să iasă din nou cu fruntea sus. Luni, pe 28 iunie, este programată operația care poate să însemne un nou început. Mai multe informații puteți afla AICI.

După aflarea veștii, Joni avea să declare:

„Deși cancerul este ceva nou, sunt gata să primesc de la Dumnezeu tot ce a îngăduit pentru mine. Da, știu că este alarmant, dar vreau să știți că eu și Ken suntem pe deplin convinși că Dumnezeu ne la mări credința, ne va lumina speranța și va întări mărturia pe care o avem față de ceilalți”.

Joni, te iubim și ne rugăm pentru tine!

Sursa: Christian Today

2 Responses to Joni Eareckson Tada diagnosticată cu cancer!

  1. asterisc spune:

    Cel mai greu este, in momente ca asta si dupa o asemenea viata, cand te intrebi DE CE? De ce… eu? Sper sa treaca si peste asta.

  2. Camelia spune:

    cred ca Dumnezeu ii va darui inca un rubin si prin aceasta incercare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: