Pentru toți babacii care vor să fie și… părinți!


Vă recomand cu căldură „BABACII „un blog pentru toți babacii care vor să fie și… părinți!” Din prezentarea de pe site aflați care este motivația ce stă la baza constituirii lui:

Babaci din toate naţiile şi păturile sociale… treziţi-vă! De dragul puiuţilor voştri, de orice vârstă şi orientare a cozorocului ar fi ei, trebuie să fiţi mai mult decât babacii demodaţi, depăşiţi, enervanţi, clişeişti, obositori şi distrugători de fun. Este timpul să vă asumaţi rolul de părinte!

Dacă aţi intrat pe acest blog probabil că aţi înţeles deja faptul că certificatul de naştere nu te ajută mai mult decât că îţi dă dreptul să fii ceva ce nu este uşor deloc. Şi pentru a fi părinte adevărat, nu doar a purta un nume şi un drept, este nevoie de multe. Poate că e greu, dar nu imposibil. Este o călătorie lungă, dar care se merită a fi făcută…

De ce să vă alăturaţi grupului “babacii”? Pentru că vă pasă de ei, pentru că îi iubiţi, pentru că ei, copiii voştri, nu sunt viitorul societăţii, bisericii, familiei, ci o parte importantă a prezentului.

Vreţi să fiţi mai mult decât simpli “babaci”? Ţineţi aproape! Aici este locul de în care putem învăţa împreună arta de a fi părinte, împărtăşind, întrebând ori rugându-ne unii pentru alţii.

Lasă un comentariu