Când o să zboare… măgarul?


”Când o să zboare porcu’” era promisiunea pe care tot românul o făcea la nervi, în încercarea de a transmite că niciodată nu se va întâmpla ceva; sau altceva. La fel de absurdă ar părea și reformularea ”când o să zboare măgarul”.

Și totuși…

Turiștii și localnicii dintr-un sat din sudul Rusiei au fost șocați să vadă săptămâna trecută un măgar legat de o paraşută dusă de vânt de-a lungul plajei.

Potrivit purtătorului de cuvânt de la poliţia regională, Larissa Touchkova, măgarul a ajuns în aer ca urmare a unei campanii publicitare improvizate conduse de mai mulţi antreprenori ruşi pentru a atrage turiştii către plajele lor private.

Bietul animal urla în disperare, în timp ce copiii plângeau… La aterizare, parașutistul de ocazie a fost târât de parașută. Și când te gândești că până mai ieri credeam că doar în țara lui Gigi le poți vedea pe toate, fie și pentru că, trăind în România, asta îți ocupă tot timpul, cum ar zice unul dintre realizatorii căzuți în dizgrația Martzianului, datorită unor considerente ce țin de nepotrivire de caracter.

Concluzia? Sună urât și nu ne place, dar îl citez pe Nelu, care ne învață hâtru și înțelept la birou că ”mama proștilor e tot timpul însărcinată…”.

Mai multe despre măgarul zburător citiți pe MEDIAFAX.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: