Președintele Barack Obama este creștin?


Despre Președintele american Barack Obama s-au lansat, de-a lungul timpului, supoziții și mituri, alimentate indirect de tăcerea suspect de indiferentă a acestuia. Unul dintre subiectele cele mai dezbătute a fost orientarea lui religioasă.

Unii comentatori (aprox. 18% – multzam pentru observație, maestre) l-au dat ca sigur a fi musulman. Chiar și la noi se mai aude pe la colțuri, mai ales că tot românul se pricepe la politică, câte unul care scuipă printre dinți cu scârbă:

Lasă, bă, că-i musulman!…

Recentele afirmații ale lui Obama poate că vor schimba opinia majorității, dând prilej de noi comentarii și discuții. ”Loud and clear”, Președintele celui mai puternic stat al lumii și-a afirmat aderența la creștinism, pe baza deciziei personale,  dar și faptul că suntem salvați prin harul lui Dumnezeu, că Isus a murit pentru păcatele noastre. Declarațiile au fost făcute astăzi, în cadrul unui eveniment din Albuquerque New Mexico, Obama dând curs unei întrebări ale unei femei aflate în mulțime.

Nu știu ce este cu adevărat în mintea ori în inima omului Obama, dar sunt sigur de un lucru: de data asta a avut dreptate!

În cele ce urmează puteți urmări în întregime declarația Președintelui Statelor Unite, transmisă de CBN NEWS.

 VIDEO: President Obama Says: „We achieve salvation through the grace of God”

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Foto: bibleprophecyupdate.com

4 Responses to Președintele Barack Obama este creștin?

 1. Alin Cristea spune:

  Nu cred că CEI MAI MULȚi comentatori…

  The Pew Forum on Religion and Public Life: 18 percent of Americans say Obama is a Muslim, up from 11 percent in March 2009.

 2. […] Președintele Barack Obama este creștin? Mon Oct 04, 2010 18:31 pm Despre Președintele american Barack Obama s-au lansat, de-a lungul timpului, supoziții și mituri, alimentate indirect de tăcerea suspect de indiferentă a acestuia. Unul dintre subiectele cele mai dezbătute a fost orientarea lui religioasă. Unii comentatori (aprox. 18% – multzam pentru observație, maestre) l-au dat ca sigur a fi musulman. Chiar și la noi se mai aude […] […]

 3. Un Anonim spune:

  Eu unul nu stiu ce sa zic, stii si de Bush se spunea ca e crestin, nascut din nou, si totusi n-a ezista sa foloseasca crestinismul pe post de motiv a inaita in razboi, cu atat mai mult cu cat problma era in realitatea una economie, si mai exact din ce-am inteles zacamantele de petrol din Iran.
  Stiu ca nu pare modelul crestinesc insa numai am incredere in oamenii din politica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: