Darlene Zschech părăsește Hillsong după 25 de ani


După ce, mai bine de 25 de ani a slujit ca lider de închinare în cadrul Hillsong Church alături de Brian și Bobby Houston, făcându-se cunoscută pe plan internațional, Darlene Zschech a anunțat că, din data de 23 ianuarie 2011, se va retrage, pentru a se implica, împreună cu soțul ei, în păstorirea Church Unlimited, o biserică penticostală din împrejurimi.

Suntem deosebit de onorați și de entuziasmați datorită acestei oportunități extraordinare de a-i sluji pe oamenii din Central Coast și pe toți cei din Church Unlimited. Intrăm în ceea ce credem că va fi un sezon minunat și fructuos„, a afirmat Mark Zschech săptămâna aceasta. ”Credem că Dumnezeu ne-a chemat în pe coasta centrală pentru a avea un impact acolo. Iar cele două cuvinte care sunt pe inima noastră sunt a conduce și a zidi. Vom zidi o biserică deschisă tuturor.”

Mai multe informații despre acest subiect AICI.

Anunțuri

One Response to Darlene Zschech părăsește Hillsong după 25 de ani

  1. […] Darlene Zschech părăsește Hillsong după 25 de ani Fri Oct 29, 2010 16:23 pm După ce, mai bine de 25 de ani a slujit ca lider de închinare în cadrul Hillsong Church alături de Brian și Bobby Houston, făcându-se cunoscută pe plan internațional, Darlene Zschech a anunțat că, din data de 23 ianuarie 2011, se va retrage, pentru a se implica, împreună cu soțul ei, în păstorirea Church Unlimited, o […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: