Rebecca St. James se mărită!


Am avut bucuria să o cunoaștem pe Rebecca St. James în urmă cu câțiva ani când, contrar a ceea ce se crede despre persoanele publice, a aplicat anonim ca voluntar la Centrul din București unde lucram cu copiii și tinerii străzii, pentru a se pune la dispoziția celor mai triști dintre semenii noștri. Nu am știut de la început cine este, dar ne-a uimit cu modestia, dragostea de oameni și dedicarea în ceea ce priveste slujirea. Ne-a rămas în inimă nu ca un câștigător de Grammy, deși aceasta este un fapt cât se poate de real, ci ca un om pe caracterul căruia stă inscripționat cu litere adânci numele și caracterul lui Dumnezeu.

Rebecca a anunțat la începutul acestei săptămâni că s-a logodit cu Jacob Fink. Cererea în căsătorie a avut loc chiar în ziua de Crăciun, la ferma familiei acesteia, din Franklin, Tenn, urmând ca data la care cei doi își vor uni destinele să fie comunicată la o dată ulterioară.

Rebecca St. James, în vârstă de 33 de ani, originară din Australia, s-a făcut cunoscută de-a lungul anilor ca un militant pentru abstinență. Prin cântecul ”Wait for me”, ea a timis un mesaj tuturor tinerilor, afirmându-și decizia de a se păstra curată până în ziua în care se va căsători. Rebecca a debutat ca actriță în 2009, în filmul ”Sarah Choice” care a fost extrem de apreciat pentu mesajul pro-viață pe care îl transmite. Artista continuă să le încurajeze pe tinerele fete către o viață trăită în puritate și ascultare de Dumnezeu.

Logodnicul cunoscutei artiste, este originar din Sudul Californiei, fiind specializat în comunicare și producție de film. Înainte de a se înscrie la colegiu, Fink a petrecut doi ani ca misionar în Africa.

Vorbind despre fericita alegere, Rebecca spune: ”Suntem cu adevărați uimiți de modul în care visurile și idealurile noastre s-au întâlnit în dragostea pe care amândoi am găsit-o. Îi suntem mai mult decât recunoscători lui Dumnezeu pentru acest dar prețios.”

Sursa: christianpost.com

Anunțuri

One Response to Rebecca St. James se mărită!

  1. […] Rebecca St. James se mărită! Fri Jan 07, 2011 16:12 pm Am avut bucuria să o cunoaștem pe Rebecca St. James în urmă cu câțiva ani când, contrar a ceea ce se crede despre persoanele publice, a aplicat anonim ca voluntar la Centrul din București unde lucram cu copiii și tinerii străzii, pentru a se pune la dispoziția celor mai triști dintre semenii noștri. Nu am […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: