Incendiu la Biserica Baptistă din Ostrovul Corbului


Ieri după amiază a izbucnit un incendiu la Biserica Baptistă Betania din localitatea Ostrovul Corbului, Comuna Hinova, Județul Mehedinți. Detașamentul de Pompieri din Drobeta Tr. Severin au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și zece pompieri. La sosirea acestora, incendiul se manifesta în interiorul lăcaşului de cult, pe o suprafaţă de cca. 80 mp, cu posibilităţi de propagare la parter, precum şi la două case de locuit învecinate.

Au ars circa 80 mp pardoseală, obiecte de mobilier (aproape 80 scaune, o bibliotecă cu cărţi religioase), aparatură electronică (o orgă muzicală, două boxe audio, un calculator), dar şi aparatură electrocasnică (3 aparate aer condiţionat). Acoperişul construit pe schelet metalic şi învelitoare din tablă s-a degradat, la fel ca şi pereţii laterali, confecţionaţi din tablă şi căptuşiţi cu vată minerală. Potrivit pompierilor, cauza probabilă a incendiului a fost scurtcircuitul electric produs la aparate electrocasnice lăsate sub tensiune.

Îl cunosc personal pe pastorul și interpetul Alin Gârlea, un om al lui Dumnezeu dedicat trup și suflet lucrării din zonă, astfel că pot înțelege momentele grele prin care trece împreună cu oamenii din acel minunat colțișor de țară. Vă rog să-i sprijiniți în rugăciune pe frații noștri atât de greu încercați.

Sursa: adevarul.ro
Anunțuri

2 Responses to Incendiu la Biserica Baptistă din Ostrovul Corbului

  1. […] Incendiu la Biserica Baptistă din Ostrovul Corbului Mon Jan 10, 2011 12:47 pm Ieri după amiază a izbucnit un incendiu la Biserica Baptistă Betania din localitatea Ostrovul Corbului, Comuna Hinova, Județul Mehedinți. Detașamentul de Pompieri din Drobeta Tr. Severin au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și zece pompieri. La sosirea acestora, incendiul se manifesta în interiorul lăcaşului de cult, pe o suprafaţă de cca. […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: