Durerea este inevitabilă. Mizeria este opțională.


Aseară am urmărit, la recomandarea Oanei, buna noastră prietenă, filmul Clancy. Deși nu gust genul dramatic în care este prezentată suferința copiilor (poate și pentru că am văzut și am combătut destulă peste ani) îl recomand cu tărie celor care cred că nu se mai pot ridica din propria mizerie, depășindu-și condiția. Există o cale mai bună, iar eroul principal al filmului, un fost luptător ajuns printr-o circumstanță tristă să fie un simplu om al străzii,  o află de la cine se aștepta mai puțin.

Clancy Miller este o fetiță abuzată care fuge de acasă pentru a evita ca asistenții sociali să o ia de acasă. Ajunsă pe străzi, ea îl întâlnește pe țâfnosul Nick, veteran de război ajuns un om al străzii. Un primar corupt, disperat în dorința de a fi reales (sună cunoscut) îi oferă o recompensă lui Nick pentru a o ține ascunsă pe fetiță timp de o săptămână. Planul său secret este de o ”salva” pe fetiță în cadrul unei fastuoase operațiuni regizate cu scopul de a recâștiga bunăvoința alegătorilor.

În urma unei încăierări cu un cămătar, Nick este nevoit să fugă în afara orașului împreună cu fetița. Acolo se dezvoltă între ei o relație incredibilă, pe măsură ce copila angelică reușește să facă față aparentei durități a noului ei protector. Între timp, ambițiile primarului sporesc, atunci când se materializează perspectiva unei vânători de capete cu acoperire națională și a unei operațiuni de ”salvare” în stil militar redate în timp real de obiectivele camerelor de filmat ale jurnaliștilor de televiziune.

În cele ce urmează puteți urmări trailer-ul filmului Clancy, pentru a vă ajuta să decideți dacă merită sau nu investiția.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Anunțuri

One Response to Durerea este inevitabilă. Mizeria este opțională.

  1. Nicoleta spune:

    nu cred k l-am vazut… multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: