Colton Burpo – copilul care a vizitat Raiul!


Există viață de după moarte? Există Raiul, există Iadul, există îngerii, exista… Dumnezeu? Peste cei mai mulți dintre noi întrebările acestea vin cu putere cel puțin o dată în viață. Pentru Colton, un băiețel de numai 11 ani, întrebările acestea au căpătat un răspuns ferm: DA.

Copilul susține că, pe când avea doar trei ani și a fost internat în spital timp de câteva zile, agonizând ca urmare a unui diagnostic greşit, el a vizitat Raiul, întâlnindu-l pe Isus, dar și pe sora de a cărei existență nu știa nimic (o sarcină pierdută de mama lui în urmă cu câțiva ani) și pe străbunicul care a murit cu 30 de ani înainte ca Colton să se nască.

Părinții au mai întâi uluiți de cele aflate, devenind însă tot mai mult convinși de faptul că băiatul spune adevărul pe măsură ce informațiile primite de la el au fost tot mai complete și mai clare. Ca urmare, tatăl lui Colton, pastor al Crossroads Wesleyan Church din Imperial, Nebraska, a hotărât să scrie o carte, devenită bestseller, ”Heaven is for real” – ”Raiul chiar există”.

VIDEO: Colton Burpo, băiatul care susține că a văzut Raiul și l-a întîlnit pe Isus.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: