Dai să ai… o generație mai bună!


Am învățat, din viață, din experiență și din Scriptură că Dumnezeu iubește copiii într-un mod special. Dorința Lui intimă este ca fiecare dintre ei să-L cunoască încă de mic și să intre într-o relație personală cu El, fapt ce îi va schimba tot restul vieții. Fundația Echipare pentru Generația de Mâine este unul dintre mijloacele prin care planul Lui de mântuire a copiilor se conturează tot mai mult, cu fiecare zi.

”Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin” (Matei 28:19-20)

Dragostea lui Dumnezeu pentru copii a fost picurată în inimile celor ce, sub egida acestei lucrări, slujesc în lucrarea cu copiii. Acesta este secretul entuziasmului cu care,  dincolo de obstacole și încercări, familia EGM prezintă modelul biblic de predare inspirat din Deuteronom, capitolul 6, echipându-i pe cei ce lucreză direct în ogorul Evangheliei ce acum arată ca o sală de Școală Duminicală.

EGM este o organizaţie creştină internaţională, şi de profil religios interconfesional, ce lucrează în colaborare cu bisericile locale, propunându-şi să dezvolte o lucrare eficientă cu copiii şi familiile acestora.

Încă de la debutul ei din 1991, EGM a lucrat îndeaproape cu liderii bisericilor naţionale, pentru a înfiinţa Centre Misionare naţionale, care să lucreze la scală naţională pentru echiparea bisericilor locale, pentru a contribui la formarea spirituală a copiilor.

Ca răspuns la dragostea lui Dumnezeu pentru Biserică şi pentru copii, misiunea noastră rezidă în încercarea de a-i transforma pe copii după chipul lui Hristos, în cadrul Bisericii locale.

Cum puteți ajuta?

Așa cum probabil că majoritatea dintre dumneavoastră știți, dacă plătiți către Statul Roman impozit pe venit, aveți posibilitatea de a direcționa 2% din acest impozit către entitati non-profit. Acest lucru nu înseamnă absolut nici un cost suplimentar pentru contribuabil; dacă nu direcționati cei 2% din impozitul pe venit spre o entitate non-profit, acești bani se vor vira automat bugetului de Stat.

Dacă doriți să sprijiniți activitatea Fundației EGM, puteți dona 2% din impozitul pe venitul dumneavoastră, fără să va coste prea mult timp, energie sau bani.  Procedura este simplă:

  • descărcati de aici formularul 230, gata completat cu datele Fundatiei EGM.
  • printați două exemplare din acest formular și completați-le cu datele dumneavoastră: la punctul I (date de identificare a contribuabilului). La rubrica “Sumă”, lăsaţi necompletat; suma va fi calculată de către organele fiscale.
  • depuneți acest formular personal sau trimiteți-l prin poștă (scrisoare recomandată) la Administrația Financiară de care aparțineți, cel târziu până la data de 13 mai 2011 .

Făcând acest lucru veți investi direct în formarea caracterului copiilor din generația de mâine. Încrederea dumneavoastră ne onorează și este o mare încurajare pentru echipa de voluntari inimoși ai Fundatiei.

Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: