Chuck Smith nu a murit!


Foto: yonlens.com/

Foto: yonlens.com/

Lumea creștină fierbe pe internet și nu numai la aflarea veștii că Chuch Smith, fondatorul și liderul mișcării Calvary Chapel și pastor al Calvary Chapel Costa Mesa a murit. Pastorul, în vârstă de 86 de ani, fusese diagnosticat cu cancer, încă din luna ianuarie a anului trecut.

Pentru cei care cred, dar mai ales pentru cei care nu cred în Dumnezeu, am o știre bombă, pe care sper să o tratați cu toată seriozitatea: Chuch Smith nu a murit! De unde știu? Din surse sigure!

Isus Hristos, cel care și-a dat viața pentru a plăti pentru păcatele noastre, înviind din morți a treia zi, spunea: Eu sunt Învierea şi Viaţa. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. Şi oricine trăieşte şi crede în Mine nu va muri niciodată. Crezi lucrul acesta?  (Ioan 11:25-26)

Dacă ești îngrozit de teama că nu știi ce va fi ”dincolo”, dacă ai încercat alternativele nefuncționale oferite de societatea actuală, dacă vrei cu sinceritate să afli adevărul, ia in calcul și această alternativă – care implică faptul că Dumnezeu chiar există, că Hristos chiar are dreptate și că nemurirea nu este un basm.

Pastorul Chuch Smith, deși nu mai este pe pământ, se află acum în acea lume mai bună, lumea în care Dumnezeu va șterge orice lacrimă din ochii celor ce l-au ales pe pământ ca Domn, acolo unde Moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut. (Apocalipsa 21:4)

”Și într-una din zilele astea, dacă Domnul va mai întârzia, veți lua ziarul și veți citi: ”Chuch Smith a murit noaptea trecută. Pastor la Calvary Chapel, etc. etc. etc. Să nu credeți asta! Este doar o relatare eronată. Dacă ar fi să spună adevărul, ei ar trebui să spună: ”Chuch Smith s-a mutat noaptea trecută dintr-un sfânt cort – bătrân, infirm și în care plouă – într-un conac frumos și nou.” (Chuch Smith, într-un mesaj despre atitudinea corectã în fața morții, pe care îl puteți asculta dând click AICI sau lectura AICI)

Dacă vei avea credință, nici tu nu vei muri niciodată. Întrebarea lui Isus este valabilă și pentru tine astăzi:

”Crezi tu lucrul acesta?”

Reclame

One Response to Chuck Smith nu a murit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: