Conferința Națională EGM 2013: ”Biserica – Ultimul Refugiu al Copilăriei”


BannerNat

Cum să ne întoarcem copiii spre Dumnezeu? Cum să le transmitem valorile în care noi credem? Unde să îi protejăm de invazia unei lumi ticăloase? Credem că biserica este ultimul refugiu al copilăriei. Crezi și tu? Haide s-o redăm împreună copiilor.

Fundația Echipare pentru Generația de Mâine te invită să participi la conferința națională ”Biserica – ultimul refugiu al copilăriei”, dedicată lucrătorilor cu copiii.

Evenimentul se va desfășura între 8 și 10 noiembrie, la Hotelul Excelsior din Brașov. Printre temele abordate se regăsesc: ”Integrarea copilului în biserică, Educația spirituală a copilului.” Aveți ocazia unică de a participa la seminarii diverse (Tehnici de povestire, Întrebări deschise, Totul despre sex?…, Muzica- un subiect cu cântec) si la diferite workshop-uri interesante (Bulletin boards, Scenetele, Proiecte pentru copii, Cum să folosesc tehnologia în predare?, Disciplina-studii de caz)

Printre invitații conferinței se regăsesc: pastorul Vasile Taloș, Paraschiva Pop, Alex și Cami Bruda, Vasilica Bob, Lidia Ghiulai, Anamaria Nagy, Ema Ursache și Marian Zaharia.

Pentru mai multe informații, vă rog să accesați site-ul Fundației EGM, dând click AICI.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: