Concertul “HÉRITAGE, imnurile credinței noastre”, Sebastian Demrey & Jimmy Lahaie


11760232_10153451542616955_7489497237109022394_n-2

Vă invităm cu mare drag la un eveniment extrem de deosebit și total nou pentru noi: concertul francofon cu titlul “HÉRITAGE, imnurile credinței noastre”.

Duminică seara, 13 septembrie 2015, ora 18:00, la Crystal Palace Ballrooms (sala București), îi vom avea invitați pe canadienii Sebastian Demrey & Jimmy Lahaie, care, printre concertele lor în Europa, se opresc pentru prima oară și în România.

Cei doi sunt foarte cunoscuți și apreciați în lumea francofonă, și ne bucurăm pentru privilegiul pe care ni l-au acordat de a veni într-un concert cu Intrarea LIBERĂ la Bunavestire.

HÉRITAGE” (moștenire) este rezultatul unei viziuni comune a unui cântăreț și a unui muzician.

Scopul nostru cu acest proiect este să evidențiem comorile muzicii și versurilor care au întărit credința părinților noștri și a generațiilor de dinaintea lor. Știm că această muzică va rezona cu siguranță cu generația mai în vârstă, dar vrem să ajungem și la credincioșii mai tineri, pentru ca și ei să descopere aceste imnuri minunate.”

Dorind să păstreze un sound mai organic, cei doi au decis să folosească chitare acustice, mandoline, pian acustic, percuție și contrabas. Mai multe detalii despre ei puteți găsi pe http://heritagehymnsmusic.com/, precum și pe YouTube.

Într-o lume în care totul este în continuă agitație, iar valuri de schimbare tulbură și etichetează chiar și lucrurile bune ca fiind “demodate”, știm că mesajul Evangheliei rămâne același: neschimbat, nemuritor, neprețuit. Iar vechile imnuri ale Evangheliei care ne-au însoțit părinții și bunicii în viața lor de credință răsună și azi.

Dar mai răsună azi Evanghelia în inima și trăirea noastră?…

Vă așteptăm cu mare drag, răspândiți invitația tuturor prietenilor voștri!

VIDEO: QUEL AMI FIDÈLE ET TENDRE /WHAT A FRIEND WE HAVE IN JESUS /ENTRE TES MAINS  (S.Demrey & J.Lahaie)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: