Copilul tău… are cadou? Bucurie de Crăciun 2022


Dragostea nu are vârste, sezoane și toane! Dragostea urmărește binele și bucuria celuilalt, în detrimentul propriului confort și în ciuda așteptărilor personale. Sfânta Scriptură ne învață că dragostea… nu va pieri niciodată!

De mulți ani, în preajma Crăciunului, familia noastră a făcut o promisiune: să meargă, de fiecare dată, cu mesajul speranței, frumos ambalat într-o cutie, într-o masă caldă și cu o vorbă bună, la cei mai neprivilegiați dintre noi. Nu avem altă motivație decât dragostea pentru semeni și dorința de a dărui… bucurie!

Ca de obicei, (ini)moșii implicați în organizarea campaniei au mers din ușă în ușă și au colectat scrisorele de la copiii care au fost cuminți… sau care promit că vor fi de acum încolo.

𝐂𝐞𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐭̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐢𝐭̦𝐢, 𝐚𝐥𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐧𝐨𝐢, 𝐦𝐞𝐬𝐚𝐠𝐞𝐫𝐢 𝐚𝐢 𝐬𝐩𝐞𝐫𝐚𝐧𝐭̦𝐞𝐢 𝐬̦𝐢 𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐜𝐮𝐫𝐢𝐞𝐢, 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐭̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐯𝐚̆ 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭̦𝐢 𝐚𝐬𝐭𝐟𝐞𝐥:

– Cumpărând un cadou – conform dorințelor copilului – pe care îl veți aduce la unul dintre centrele noastre de colectare.

– Donând suma necesară pentru masa unui copil și a familiei sale. Estimăm costurile la 70 de lei (15 Euro) / copil. Masa festivă va avea loc într-o locație aleasă cu grijă și într-o atmosferă care să reflecte respect și grijă pentru prietenii noștri, și va include un program artistic de neuitat.

– Distribuind campania noastră sau invitându-vă cunoștințele, prietenii și familia să ni se alăture!

……………………………………………………….

1. Dorința și provocarea noastră pentru dvs., cei implicați, este să tratați copilul ales CA ȘI CÂND AR FI AL VOSTRU, să îl ”adoptați” pentru o seară, cea mai frumoasă seară din an.

2. Pentru a dona un cadou, intrați pe lista copiilor, AICI: https://bucuriedecraciun.wordpress.com/lista-copiilor , alegeți un copil după criteriile dorite de dvs. (vârstă, sex, nume, etc.) și anunțați-ne la mike4hope@gmail.com (0727-371-166) pentru a ne anunța intenția dvs. Avem nevoie de codul și numele copilului.

3. În urma mesajului dvs., dacă copilul nu are deja un alt sponsor, vă trimitem scrisoarea acestuia, pe care vă rugăm să o lecturați cu atenție și să decideți dacă puteți să vă ocupați de cadou. În acest caz, vă rugăm să confirmați alegerea copilului.

4. Pe cât posibil, vă încurajăm să vă asigurați că în cadoul dvs. se va regăsi câte ceva din dorințele copilului și, desigur, să adăugați dulciuri din belșug.

5. Tot conținutul cadoului este obligatoriu să conțină doar obiecte noi / dulciuri în termen de garanție și cu ambalajul intact. Sunt interzise produsele alcoolice sau obiectele / produsele nepotrivite vârstei copilului.

6. Am cerut, de la părinți, și numărul de ghetuțe pentru fiecare dintre cei mici. Acolo unde moșul poate și își permite, încurajăm să completeze cadoul cu o pereche de încălțări. Iarna e grea și lungă, iar venitul părinților, adesea, limitează cumpărarea acestora.

7. Dacă povara este prea mare, vă încurajăm să fiți creativi: uniți-vă și cu alți doritori (prieteni, colegi, familie) și pregătiți împreună cadoul!

8. Când cadoul dvs. este gata, vă rugăm să îl puneți într-un ambalaj frumos pe care să scrieți vizibil numele și codul copilului ales și să îl aduceți la unul dintre punctele noastre de colectare, după cum urmează:

a. 𝐒𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐜𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞𝐢: Bragadiru, Str. Iederei, Nr.18-20A – cu telefon în prealabil la 0727.371.166.

b. 𝐒𝐄𝐂𝐓𝐎𝐑 𝟑 – 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐇𝐑𝐂: 𝐑𝐞𝐬𝐭𝐚𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭 𝐀𝐕𝐀 𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥,, str. Drumul Gura Crivățului 80, București – zona Metrou Nicolae Teclu (ATENȚIE: doar în timpul programului de funcționare a localului: L-V 11:00 – 22:00, S-D 12:00 – 22:00) – Contact: Andrei Cojanu, tel: 0722.697.168. Dacă tot ajungeți pe acolo, vă recomandăm să nu plecați până nu gustați ceva din meniul lor – este yummy!

c. 𝐙𝐨𝐧𝐚 𝐂𝐡𝐢𝐚𝐣𝐧𝐚 𝐌𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢 𝐑𝐞𝐳𝐢𝐝𝐞𝐧𝐜𝐞 – Adresa: Strada Sg. Ilie Petre, Nr.86, Bl. 5, apt. P12 – cu telefon în prealabil pentru programare. Contact: Andrei Gheorghe, tel. 0764.118.784

d. Dacă nu puteți ajunge personal la unul dintre punctele de colectare, vă rog să trimiteți cadoul dvs. 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐜𝐮𝐫𝐢𝐞𝐫 𝐫𝐚𝐩𝐢𝐝 (NU prin Poștă!) la adresa: Str. Iederei, Nr. 18-20A, Bragadiru, Ilfov – Contact: Marian Zaharia, telefon: 0727.371.166.

9. Pentru cei care nu aveți timpul necesar, vă oferim și posibilitatea de a dona contravaloarea cadoului pentru copilul ales, voluntarii noștri ocupându-se personal de cumpărături. Recomandăm o sumă de minimum 250 de lei (50 Euro) / copil.

10. Data limită la care darul pregătit de tine trebuie să ajungă la noi este 18 decembrie.

11. 𝐃𝐨𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚𝐝𝐨𝐮𝐥 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 / 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐥𝐞𝐬̦𝐢 sau pentru masa de Crăciun a acestora se pot face după cum urmează:

a. 𝘊𝘶 𝘤𝘢𝘳𝘥𝘶𝘭 𝘣𝘢𝘯𝘤𝘢𝘳 / prin PayPal, în condiții de perfectă siguranță, accesând link-ul: https://tinyurl.com/2p9a7x23

b. 𝘗𝘳𝘪𝘯 𝘙𝘌𝘝𝘖𝘓𝘜𝘛, la numărul de telefon: 0727-371-166 (Marian Zaharia).

c. 𝑃𝑟𝑖𝑛 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑓𝑒𝑟 𝑏𝑎𝑛𝑐𝑎𝑟, în contul Asociației Hope Rescue Centre, CIF: 35560558, IBAN: RO96 BRDE 410S V520 4421 4100, deschis la BRD Groupe Societe Generale, Agentia Rahova, Swift Code: BRDEROBU

𝐂𝐎𝐏𝐈𝐋𝐔𝐋 𝐓𝐀̆𝐔… 𝐀𝐑𝐄 𝐂𝐀𝐃𝐎𝐔?

Lasă un comentariu