STAI!


 

martzianAi nimerit bine… Adica la Martzianu’. Martzianu’ sunt eu, unul care nu tace, unul care nu se multumeste cu putin, unul care spune ce gandeste, pentru ca mai si gandeste, unul care iubeste, pentru ca mai si iubeste, unul care sufera, pentru ca mai si sufera, un om complicat si in acelasi timp un martzian simplu.

Atunci cand imi este greu, apelez la Martzianu’ din mine, sa ma ajute, sa ma scape, sa ma elibereze de mine, de ganduri, de tot. Si Martzianu’ imi spune lucruri care dor, dar care imi fac bine.

Daca nu ai plecat inca, poate ca vei ramane….

Umar langa umar, asa cum ar trebui sa fie de mii de ani si nu este mereu, sa nu de dam cu una cu doua! Pentru ca noi suntem in lumea asta (nu zice nimeni ca ne place sau nu) dar nu suntem DIN ea. Asteptam ca steagul sa se ridice si trenul nostru sa plece din gara… Asteptam sa mergem… ACASA!

Daca nu ai plecat inca… poate mai ai o sansa! Sa zici ceva sau sa pleci mai tarziu; sa fii si tu un martzian…

 

2 Responses to STAI!

  1. Matei spune:

    Buna,

    Ma numesc Matei si am deschis un blog de curand unde voi incerca sa public intreaga Biblie, verset cu verset. Pentru ca oamenii sa ne poata gasii (prin intermediul google), avem nevoie de ajutorul altor siteuri cu vechime pe internet, care sa ne ajute sa fim recunoscuti mai bine de google. M-am gandit la site-ul tau cu care as dorii sa facem un schimb de linkuri.

    „Versetul Meu” cum este intitulat blogul, nu promite multe vizite deoarece suntem doar la inceput, de aceea nu dorim ca linkul catre blogul nostru sa fie plasat pe prima pagina, il puteti ancora unde doriti.

    Linkul catre voi va aparea in partea dreapta-sus a blogului nostru http://versetul-meu.blogspot.com

    Astept un raspuns din partea ta pe adresa noastra de email: versetulmeu@gmail.com,
    iti multumesc pentru timpul acordat,
    si Domnul Sa te Binecuvinteze!

  2. eusebiutunsu spune:

    Salut! Cărui confesiuni îi aparții?

Lasă un comentariu