E oficial: sunt minunat!


Netam-nesam și fără nici avertisment, tot mai bătrânul meu  laptop (deși relativ tânăr…), căruia îi dau în taste ca în freză,  acasă și la muncă, zi de zi, a decis să se închidă brusc, fiind nevoie să apelez la o salvare anterioară pentru a putea să-mi mai continui activitatea.

Și ce să vezi, în ton cu ziua moțiunii, s-a mai trezit un trădător să se ridice, parcă într-o conspirație a opoziției cu unii dintre aleșii puterii: Google Chrome.

Nu pot spune că sunt total nemulțumit de el, în toții anii de colaborare; dar nici el de mine… Ne-am tot suportat unul pe altul. Până azi, nesuferitul și-a făcut bine treaba, iar eu am rezistat tentației de a încercat și alte răsfoitoare. Acum, însă, nu a mai vrut să voteze – pardon, pornească – și pace!

După ce m-am agitat, mărinimos, cu reinstalarea-i, trădătorul și-a dat seama de gafă și a încercat să o îndulcească, parcă în ton cu plânsul Sorinei Placintă din plen, aruncându-mi mieros o declarație de reconciliere:

Sunteți minunat! 🙂

”Hai să mori tu?”, i-ar fi zis Mircea Badea… Eu mă limitez, însă, la a vota în continuare… cu munca și datul în taste, ca un minunat ce mă simt.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: