E oficial: sunt minunat!


Netam-nesam și fără nici avertisment, tot mai bătrânul meu  laptop (deși relativ tânăr…), căruia îi dau în taste ca în freză,  acasă și la muncă, zi de zi, a decis să se închidă brusc, fiind nevoie să apelez la o salvare anterioară pentru a putea să-mi mai continui activitatea.

Și ce să vezi, în ton cu ziua moțiunii, s-a mai trezit un trădător să se ridice, parcă într-o conspirație a opoziției cu unii dintre aleșii puterii: Google Chrome.

Nu pot spune că sunt total nemulțumit de el, în toții anii de colaborare; dar nici el de mine… Ne-am tot suportat unul pe altul. Până azi, nesuferitul și-a făcut bine treaba, iar eu am rezistat tentației de a încercat și alte răsfoitoare. Acum, însă, nu a mai vrut să voteze – pardon, pornească – și pace!

După ce m-am agitat, mărinimos, cu reinstalarea-i, trădătorul și-a dat seama de gafă și a încercat să o îndulcească, parcă în ton cu plânsul Sorinei Placintă din plen, aruncându-mi mieros o declarație de reconciliere:

Sunteți minunat! 🙂

”Hai să mori tu?”, i-ar fi zis Mircea Badea… Eu mă limitez, însă, la a vota în continuare… cu munca și datul în taste, ca un minunat ce mă simt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: